EN BG
Адаптивен и отзивчив сайт
Е всеки наш
продукт!
Получавате го като
БОНУС
При поръчка на
НОВ САЙТ
Уеб Експерти
Вашият бизнес в сигурни ръце!
Модули, Темплейти, Интеграция
Създаване или промяна на модули
Разполагаме с висококвалифицирани
PrestaShop специалисти
УНИКАЛЕН
KРЕАТИВЕН
КОЛОРИТЕН
УЕБ ДИЗАЙН
Интернет Маркетинг  -  Извлечете максимума!

Консултиране

Повечето от нас са имали неприятното усещане за остаряването, което сякаш е неизменна част от бързото развитие и настоящото преразпределение на качеството в услугите на виртуалното пространство. Всеки път когато се появи нов браузър или ново устройство за Интернет, сякаш сайта губи стойност а всъщност Вие току що сте създали (или за създаването на който плащате). Често пъти избраните стилове и техники са приети изключително добре от нашите клиенти,в процеса на работа се оказва ,че това е правилната и печелифша комбинация по отношение на код, динамика, специфика и изглес.

В това SITE-BG се старае да запази началните позиции както за преработка на вече остарели кодове така и за поддвъжка.

  • Проучваме 

Ако имате известни съмнения и несигурност, какво Ви трябва да решите определен бизнес проблем, не се притеснявайте, Вие не сте сами в този въпрос и проблем, ние сме с Вас. В SITE-BG, искаме да обсъдим с вас и да рзберем проблемите и идеите които имате.

  • Изискваме

Причината за провала на IT проектите е неразбирането и остаряването на кода на вече съществуващ сайт. Компании започват да проектират едно решение преди да са наясно с изискванията на клиента. В SITE-BG, искаме да идентифицираме Вашите точни изисквания преди да започнем да разработваме решения за Вашите проблеми и бизнес.

  • Анализираме

Нашите бизнес анализатори ще използват уменията си за да определят реалната нужда от съответен проект. След това ще съствим детайлен списък от изисквания и системни функции преди да започнем дизайна на системата.Всичко от което се нуждаете ще бъде обсъдено и реализирано във възможно най-кратки срокове.


В SITE-BG работим за Вашите идеи, амбиции както и разработва подхода за реализация на крайния продукт.