EN BG
Адаптивен и отзивчив сайт
Е всеки наш
продукт!
Получавате го като
БОНУС
При поръчка на
НОВ САЙТ
Уеб Експерти
Вашият бизнес в сигурни ръце!
Модули, Темплейти, Интеграция
Създаване или промяна на модули
Разполагаме с висококвалифицирани
PrestaShop специалисти
УНИКАЛЕН
KРЕАТИВЕН
КОЛОРИТЕН
УЕБ ДИЗАЙН
Интернет Маркетинг  -  Извлечете максимума!

Реклама


Уникално предимство е, че за рекламните кампании не трябва да закупувате някакъв брой показвания на банери, които се изчерпват бързо и ставнително безполезно.
Предоставяме Ви срещу съответните цени не показвания, а период на кампанията - време, през което Вашата реклама ще се показва на потребителите без да се притеснявате от изчерпването на показванията.
Според американската асоциация за маркетинг реклама е всяка платена форма на неперсонифицирана промоция на идеи, продукти или услуги от идентифициран спонсор или накратко - послание до клиента.
Други автори я определят като разпространяване на информация с цел придвижване на стоките на определен купувач, без неговото непосредствено участие, но за негова сметка.
“Рекламата е умножено умение да се продава. Тя призовава към хиляди, докато продавачът разговаря с едното”Рекламата е комуникация, но нейното въздействие се оценява с търговски резултати.
Свeтовната икономика е доказала, че:

 • Рекламата създава нови пазари пробужда интерес към нови стоки и услуги информира за различни аспекти на приложението им динамизира връзката “производител-търговец-купувач” тушира неблагоприятни циклични фактори Рекламата намалява разходите и ускорява оборота Чрез разширяване на пазара се осигурява масово производство. Стабилният обем води до снижаване на себестойността на продукта.

 

 • Ефективната реклама намалява разходите по обръщението като ускорява акта на продажбите, а с това се ускорява оборота на капитала.
 • Рекламата намалява ценовата конкуренция
 • Рекламата има противоконкурентен ефект Росър Рийвс “Като усилвате внедряването на вашата собствена марка, вие отслабвате внедряването на конкурентните марки”
 • Рекламата стимулира подобряването на стоката
 • Рекламата оптимизира жизнения цикъл на стоката.

  Тя ще въведе продукта на пазара, ще го поддържа като стабилизира и разширява търсенето до степен на зрелост, тя ще напомня печелившите качества на стоката, като поддържа максимално дълго верноста на спечелените за нея клиенти.
  Ако вече имате сайт, но все още нямате достатъчно посетители и клиенти, можете да се обърнете към нас, за да изработим заедно конкретен план за промотиране на сайта ви в Интернет и за увеличаване на ефективността на вашия онлайн бизнес.

  Можете да ни се доверите за цялостния процес по медия планирането, изработката на рекламните форми, провеждането на кампанията и анализа на резултатите от нея.