EN BG
Адаптивен и отзивчив сайт
Е всеки наш
продукт!
Получавате го като
БОНУС
При поръчка на
НОВ САЙТ
Уеб Експерти
Вашият бизнес в сигурни ръце!
Модули, Темплейти, Интеграция
Създаване или промяна на модули
Разполагаме с висококвалифицирани
PrestaShop специалисти
УНИКАЛЕН
KРЕАТИВЕН
КОЛОРИТЕН
УЕБ ДИЗАЙН
Интернет Маркетинг  -  Извлечете максимума!

Услуги

Нашата фирма изработва и кунструира бизнес решения за успеха Ви. Като цялостно изработване на Вашата реклама фирмата предлага пълна гама от услуги които биха помогнали за бързото развитие и подпомагане рекламата на фирмата или учреждението.


Важно за нас е да знаете ,че ние изработваме качествени продукти обвързани изцяло с интереса на нашите клиенти както и ги подбуждаме към нещо ново и интересно, награждаваме ги с допълнителни и безплатни услуги само в името на доброто сътрудничество между нас и клиента.

 


SITE-BG
се занимава с изработка и поддръжка на интернет страници, регистриране на домейни и хостинг пакети. Работата ни е насочена главно към малкия и среден бизнес. Предлаганите услуги включват уеб дизайн, изготвяне на скриптове, бази данни, абонаментна поддръжка и др.


С наша помощ и чрез Вашата страница в интернет, Вие ще можете да рекламирате, по най-ефективен начин, предлаганите от Вас продукти или услуги. Ще имате достъп и пряк контакт с изключително голяма аудитория от цял свят на ниска и атрактивна цена.