EN BG
Адаптивен и отзивчив сайт
Е всеки наш
продукт!
Получавате го като
БОНУС
При поръчка на
НОВ САЙТ
Уеб Експерти
Вашият бизнес в сигурни ръце!
Модули, Темплейти, Интеграция
Създаване или промяна на модули
Разполагаме с висококвалифицирани
PrestaShop специалисти
УНИКАЛЕН
KРЕАТИВЕН
КОЛОРИТЕН
УЕБ ДИЗАЙН
Интернет Маркетинг  -  Извлечете максимума!

За нас

Ние предлагаме както цялостна подръжка от наша страна, така и строго индивидуална система за управление на информацията (CMS) с цел изключителната, лесна работа и употреба от страна на клиента!

Всеки един клиент за нас е индивидуален по отношение на подход и проект, в зависимост от неговите изисквания. SITE-BG е българска компания, която обединява уменията на опитни специалисти в областта на информационните технологии, млади програмисти и отлични дизайнери. Целта ни е да предоставяме добре изпълнени услуги, качествени и решения конкурентни на моментната пазарна икономика, както и поддръжка за нашите клиенти , което да подпомогне тяхното израстване и дългосрочен просперитет. Ние реализираме тази цел чрез уникален дизайн и подход към информационните технологии и правим всички наши продукти достъпни за крайния потребител. Стараем се да се концентрираме не само върху технологиите, но и върху дизайна, което допринася за ефективно упрaвление на бизнеса на клиента. Разработването на оригинален дизайн на всеки един сайт и качествения и различен подход към всеки един клиент, с цел навременшната реализация на проекта ни подставя на едно от водещите места сред фирмите в бранша.


Нашата мисия спрямо клиентите е:
да държим нашите потенциални и настоящи клиенти в течение по утношение на фазите на разработка на даден проект или продукт;
да получим пълно разбиране относно бизнесът и целите им, да им предоставим от което се нуждаят;
да увеличим ефективността, продуктивността и изгодата на настоящи и потенциални клиенти;
да си партнираме с тях, като оставяме отворени вратите за комуникация.